Acrylnagels

Acrylnagels bij MOOI NagelsalonAcrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder, deze twee samen vormen een kneedbaar bolletje waarmee we de nagels modelleren. De acryl hard direct uit (zonder UV-lamp). Vervolgens worden de acrylnagels gevijld en afgewerkt met een glanzende topcoat.

Je eigen nagels groeien natuurlijk gewoon verder onder je acrylnagels. Dat is ook de reden waarom je na circa 2 à 4 weken dient terug te komen, om de nagels weer op te laten vullen (afhankelijk van hoe snel de nagels groeien). De uitgegroeide acrylnagels worden dan weer netjes afgevijld en worden voorzien van een nieuwe laag acryl, zodat de nagels weer mooi en stevig zijn.

Je handen zijn je visitekaartjeMocht je geen acryl meer willen? Dan adviseer ik je  om de acryl professioneel te laten verwijderen. Doe dit niet zelf, door ze er bijvoorbeeld af te trekken. Als je zelf de acryl verwijderd wordt hierbij de bovenkant van de nagelplaat namelijk beschadigd en is ook de kans groot dat de nagels zullen afbreken.

De minimumleeftijd voor het zetten van acryl nagels is 18 jaar. Dat is omdat de hormonen nog volop in beweging zijn, daardoor kan het product eerder loslaten en schade brengen aan de natuurlijke nagel.