Over MOOI

MOOI Nagelsalon in Someren-EindHallo, mijn naam is Kitty van den Heuvel en ik ben 42 jaar. Van oorsprong kom ik uit Nuenen, sinds eind 2009 woon ik in Someren-Eind. Ben spontaan en gezellig, hou van mijn familie, naar de sauna gaan, winkelen en MOOI nagels maken.

 

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding voor nagelstyliste. Daarvoor ben ik zorgvuldig op zoek gegaan naar een goede opleiding zodat ik op een juiste manier dit vak onder de knie zou krijgen. Nagelstyling bestaat niet alleen uit het maken van een kunstnagel maar ook: hoe zit de natuurlijke nagel in elkaar en hoe kun je ondanks een zwakke nagel, nagel met een ziekte, of afwijking toch een mooie nagel maken. Deze opleiding betekent dat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze een goed en eerlijk advies van mij krijgen.

Dit is me gelukt!

 

Geniet bij MOOINa mijn basis opleiding ben ik meerdere opleidingen gaan volgen, zoals: manicure, perfectie, nagelbedverlenging, nail art, vormvijlen en smile line. Deze opleidingen heb ik afgerond met het landelijke examen in 2011. In nagelstyling ben je nooit uitgeleerd, er is ontzettend veel ontwikkeling op dit gebied, dus vandaar dat ik meerdere malen per jaar cursussen volg.

 

Je handen zijn je visitekaartje, ik ben er dan ook van overtuigd dat iedere vrouw mooie, nette verzorgde nagels wil en kan hebben. Dit natuurlijk naar aanleiding van je wensen maar ook met je werk. Ook nagelbijten is niet nodig, samen kan ik je ervan af helpen.

Er zijn tal van mogelijkheden om tot een MOOI resultaat te komen. Dus je bent van harte welkom in mijn sfeervolle MOOI Nagelsalon. De salon is aan huis, de koffie  of thee staat voor je klaar, zodat je lekker kunt genieten en relaxen van de behandeling.